vineri, 9 septembrie 2011

Proba teoretica

In primul rand,va zic sa nu va duceti sub influenta alcoolului,pentru ca veti fi dati afara imediat.
Va trebui sa va prezentati in ziua in care sunteti progamati,la ora 8,cu dosarul in mana(in unele orase se plateste in dimineata acelei zile si o "taxa de curatenie",care e in jur de 15 lei).
Dupa aceea veti pune dosarul (si cartea de identitate in el) pe o masa special amenajata,un lucrator le va lua,le va duce in sala de examinare,si se va uita peste ele si va pune in fiecare un cod de bate.Va veni din cand in cand cu cateva dosare in mana,si va striga numele de pe ele.Daca ti l-ai auzit,il iei si te duci intr-o "sala de asteptare"(care e langa sala de examinare).Acolo,la intelegere cu ceilalti(de preferat in ordinea in care ati intrat acolo),veti intra in sala de examinare,odata cu eliberarea unui calculator.
Veti lasa dosarul pe biroul domnului din sala de examinare,si va veti duce la un calculator liber,cu codul de bare din dosar.
Cand ajungeti la calculator,puneti codul de bare sub raza laser,si miscati-l stanga-dreapta usor.Cand codul a fost citit,va aparea pe ecran codul si numele tau.De aici si pana la finalul examenului,va fi exact ca si la chestionarele de pe DRPCIV.
Cand ai terminat,iti vei lua inapoi dosarul;daca ai fost declarat Admis,de acum va trebui sa astepti pana cand ai proba practica,iar daca esti Respins,ti se va insemna acest lucru in dosar,si va trebui sa astepti 15 zile pana sa iti depui din nou dosarul.
Atentie! De cand intrati in "sala de asteptare" pana cand terminati proba teoretica,sa aveti telefoanele pe silentios,altfel puteti fi scosi afara !
Video demo cum se desfasoara proba teoretica
Mult succes la proba teoretica,daca trebuie sa o dati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...