joi, 8 septembrie 2011

Incep emotiile.Trebuie sa depun dosarul…


Din prima trebuie sa precizez:dosaul poate fi depus dupa minim 5 saptamani de cand ai fost declarat “Admis” la proba teoretica din cadrul scolii de soferi.

Bine,ai terminat cele 30 de ore de conducere,trebuie sa te duci sa depui dosarul.Dar esti pregatit(a) sa dai proba teoretica?

Atentie!Cand depui dosarul,trebuie sa ai in el 6 documente:

*copia dupa buletin;

*cazierul judiciar;

*chitanta de 5 lei de la primarie;

*chitanta de 68 de lei de la cec;

*fisa de scolarizare;

*fisa medicala;

Avand toate aceste documente,te duci cu dosarul acolo unde iti spune instructorul,iti iei un bon de ordine(acolo unde au asa ceva),si astepti pana esti chemat.

Daca esti pentru prima data cand iti depui dosarul,te va chema sa faci o poza si sa dai si semnatura electronica(aceasta poza si semnatura vor fi puse pe permisul tau! )

Dupa ce ti se va examina dosarul daca este in regula,vei primi o foaie in care scrie fatele pe care esti chemat la proba teoretica,respectiv la cea practica.

Atentie! Cand predai dosarul,va trebui sa oferi si cartea de identitate in original,si o vei primi inapoi odata cu dosarul,dupa examinarea lui.de asemenea,pe peretele ghiseului unde predai dosarul,rebuie sa fie o foaie pe care sa scrie ca pe fisa de scolarizare trebuie sa fie mentionat ca nu ai alt domiciliu decat in Romania.Daca nu ti-a spus asta instructorul sa scrii,ia un pix si scrie ce scrie pe foaia de acolo de la ghiseu,pe fisa de scolarizare,apoi te semnezi.

Durata intre cand ai depus dosarul si data cand esti programat(a) la probe,variaza intre 1 si 4 saptamani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...